0
Evrokupovi

VAN GAL: Strvorili smo mnogo prilika, ali nismo imali sreće

Objavljeno: 16.09.15 u 11:31

Fudbaler Mančester junajteda izgubili su na ovosezonskom debiju u Ligi šampiona sa 2:1 od PSV-a.

Nakon poraza menadžer „Crvenih đavola„, Luj Van Gal, kazao je da je zadovoljan prikazanom igrom, ali nikako ne i rezultatom.

– Stvorili smo mnogo prilika, mi smo jedini krivci za poraz. Posle Totenhema rekao sam da mora da se postigne gol više od protivnika, a PSV je bio efikasan, davao je golove ni iz čega, korner i rikošet, onda gol posle lošeg dodavanja – rekao je Van Gal.

– Bili smo dominantni u svakoj utakmici koju smo igrali ove sezone osim u onoj sa PSŽ-om u pripremama. Bili smo superiorni i stvorili više šansi, ali smo izgubili. Vodili smo 1:0, da smo dali i drugi gol, meč bi bio rešen – smatra je Van Gal.

On se osvrnuo i na tešku povredu Luka Šoa.

– Nisam lekar i ne mogu da kažem, ali kada se polomi noga na dva mesta, to je pauza od četiri do šest meseci. Ipak, nikada ne možemo da znamo sa sigurnošću. Nadam se da ovo nije kraj sezone za njega –  podvukao je Van Gal, prenosi B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter