0
Evropske lige

EŠLI JANG: Mogu da igram napadača Junajteda

Objavljeno: 15.09.15 u 08:55

Iskusni krilni napadač Mančester junajteda, Ešli Jang, poručio je svom menadžeru Luju Van Galu da je spreman da odgovori na sve zadatke koji se ispred njega postave uključujući i da, ukoliko je potrebno, zaigra na poziciji „klasične devetke“.

Nije tajna da će Vejn Runi propustiti okršaj u utorak sa PSV-eom zbog povrede butnog mišića. Odsustvo kapitena stavilo je muke holandskog stručnjaka koji je ostao samo sa mladim i skupo plaćenim Enotnijem Martijalom i Džejmsom Vilsonom na poziciji klasičnog napadača.

Ipak, pominju se određene takičke kalkulacije Van Gala u kojima bi i Marun Felaini mogao da zaigra u srcu napada u susretu sa ekipom iz Ajnthovena. Ipak, odsustvo Runija želi da iskoristi Ešli Jang koji je tokom karijere uglavnom igrao uz aut liniju.

– Ukoliko menadžer želi da igram napadača, naravno da sam spreman za tako nešto – rekao je Ešli Jang.

– Ja mogu da igram na mnogo različitih pozicija na terenu i to sam sve radio već u karijeri. Ono što od mene traži, ja ću to na terenu i uraditi. Nadam se da ću ipak biti na sredini terena, ali sve to je na treneru koji će doneti odluku – poručio je Ešli Jang.

Jang je na susretu sa Liverpulom ušao sa klupe, ali je dao ogroman doprinos pobedi svog tima od 3:1. Upravo zbog takvih stvari Ešli Jang želi da bude od prvog minuta češće na terenu.

– Već neko vreme sam rezerva… Svaki igrač u timu želi da bude u startnih XI, pa se po tome ne razlikujem ni ja – kazao je Jang.

– Želim da igram što je moguće više, ali kada ulazim sa klupe, kao što je bilo u meču sa Liverpulom, sve što želim jeste da pokažem menadžeru da sam uvek spreman da dam sve od sebe – istakao je bivši igrač Aston Vile.

– Uvek sam govorio da je dobro imati jaku konkurenciju a mi smo upravo tako nešto napravili u našem timu – istakao je Jang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter