8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDALOZNA IZJAVA ŽIRUA: Srbija je bila vreća za udaranje!

Objavljeno: 08.09.15 u 12:10

Napadač Arsenala Olivije Žiru našao sa na udaru francuskih medija zbog očajne partije koju je pružio za „galske petlove“ protiv Srbije.

Visoki napadač je prihvatio krivicu, rekavši da je morao da bude efikasniji.

– Kao napadač morao bih da postižem golove. U suprotnom, moram da snosim krivicu. Sigurno je da mi se ovo ne dešava prvi, a ni poslednji put. Ipak, imam mentalnu snagu da se izdignem iznad situacije – rekao je Žiru, a potom se uvredljivo poneo prema reprezentaciji Srbije:

– Nedostaje mi da bolje reagujem u završnici. Da sam realizovao neke prilike ubedljivo bismo slavili. Ipak, najviše razmišljam o pobedi i dobroj formi tima. Posle odlične partije protiv Portugala, odigrali smo sjajno prvo poluvreme protiv Srbije, koja je delovala kao vreća za udaranje. U nastavku nismo bili na nivou – zaključio je napadač Arsenala.

0
0

8 Komentara

  1. Nista tu nije skandalozno, covek je u pravu…. Jedino sto bi tako nesto trebao da kaze je Matuidi, Benzema,… A ne igrac kao sto je Ziru kom treba 26 prilika kako bi postigao go…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko je samo bio iskren u nasoj reprezentaciji ima najvise let igraca koji zasluzuju da nose dres Srbije. A na selektora necu da trosim reci, kada je Mihajlovic vodio ekipu bar smo imali igru ovo sada je katastrofa odbrana i sredina nam se dobacuje a prijateljsku utakmicu igramo sa tri zadnja vezna i jednim napadacem… Nama treba cvrsta ruka npr. Stanojevic….

    0
    0
    Odgovori
  3. A po cemu skandalozna, covek rekao istinu, da su bili malo skoncentrisaniji i da su drugo poluvreme odigrali sa malo vecim gasom napunuli bi nas —- ovako dobro smo prosli—ali su nam pokazali gde nam je mesto u evropskom i svetskom fudbalu—–na dnu dna

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto skandalozna izjava?Stvarno je tako delovalo i bilo.Da nije on masio zicere i Rajkovic da nije skidao ciste golove,pretrpeli bi katastrofu.Samo u prvom delu je trebalo biti 5 razlike.nije nam on kriv sto imamo ovakvog selektora,koga je postavio ovakav FSS,i kojima tim sastavljaju menadzeri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter