1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KALINIĆ I ANTIĆ NEĆE BITI SAMI: Još jedan Zvezdaš u Feneru?

Objavljeno: 07.09.15 u 13:45

Dolaskom Željka Obradovića na klupu Fenerbahčea broj srpskih košarkaša u ovom klubu iz Istanbula je sve veći i veći.

Nakon Nikole Kalinića koji je potpisao višegodišnji ugovor sa „plavio-žutima“ u kampu Fenerbahčea se naša i bivši kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević. Prema izvorima izraelskog novinara Davida Pika iskusni bek je potpisao privremeni ugovor sa Fenerbahčeom odnosno dobiće priliku da kroz treninge dokaže Obradoviću da još uvek nije za staro gvožđe.

Radivojević je drugi deo prethodne sezone proveo u redovima poljskog Slaska iz Vroclava, a pre toga je jednu sezonu igrao u Turk telekomu po odlasku iz Crvene zvezde.

Podsećamo da je tokom leta ugovor sa Fenerbahčeom potpiisao još jedan nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Pero Antić koji je stigao iz Atlanta Hoksa.

Saznajte i koji je svetski čuveni fudbalski trener pokušao da pomogne Nemcima u duelu sa Srbijom, koliko su Amerikanci upoznati sa evropskom košarkom i šta Dirk Novicki misli o našem mentalitetu.

0
0

1 Komentara

  1. Ne lupajte, potpisao je kratkorocni ugovor zato sto veliki broj igraca Fenerbahcea igra na EP, pa nemaju dovoljno igraca za treninge. Dakle, iskljucivo da bi im pomogao na treninzima, sigurno nece potpisati duzi ugovor niti igrati sezonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter