8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU NOVCI IZ TURSKE: Prvi čovek Fenera dolazi u Beograd po dva Partizanova bisera?

Objavljeno: 01.09.15 u 16:25

Fudbalski klub Partizan bi u januaru mogao da ostane bez dva najveća svoja bisera, ali i da zaradi veliku količinu novca.

Kako MocartSport saznaje prvi čovek Fenerbahčea Aziz Jildirim bi u narednih nekoliko trebalo da dođe u posetu Srbiji i tom prilikom obiđe Partizan i pazari dva najveća bisera kluba. Reč je o Andriji Živkoviću i Ivanu Šaponjiću.

– Istina je da Jildirim dolazi u posetu. Fenerbahče i Partizan su veliki klubovi i red je da se posećuju. Zasad nemam informaciju da će i Živković biti tema razgovora, ali isto tako, ne mogu da tvrdim ni da neće biti. Andrijin otac više puta je rekao da on ostaje do januara u Partizanu, i sam igrač je to ponovio, i zasad je tako. Što se Šaponjića tiče, ako se i on pomene u razgovoru sa prvim čovekom Fenerbahčea, videćemo šta nam je činiti – rekao je Vučelić za MocartSport.

To znači da bi Partizan u januaru mogao da stane finansijski na noge. Istina je da od prodaje Andrije Živkovića ima svega 25 posto, ali ugovor mladog napadača Šaponjića je 100 posto u vlasništvu crno-belih. Rasplet ćemo dobiti u narednih par dana.

0
0

8 Komentara

  1. Dokaz da turci srbima i u sportu vladaju.

    To je već gotova stvar.

    Partizan je zvezdino vlasništvo.

    Od tih para će praviti mutanta u fudbalu kao u košarci.

    Grobari osvestite se

    Pozdravio vas AV i Čovke

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sta ne kupi milosavjevic, pavlovic, ili milutinov pa da je uzeo dule neko evro, vec kaliic kupio i dao mu 1 000 000 eura Covicu, pa sad on da pravi dream team!

    0
    0
    Odgovori
  3. Najbolje prodajte obojicu.. iako je svima jasno da Zile ide u Januaru, ostavite makar Saponju, jos sezonu-dve.. Nije mu jos vreme za prodaju..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter