10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Teško smo ‘otvorili’ Mladost, očekujem da ćemo se još pojačati

Objavljeno: 30.08.15 u 21:25

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović kazao je da njegovom timu bilo teško da probije odbranu Mladosti u današnjoj utakmici, ali je ocenio da pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje.

– Imali smo u prvom poluvremenu dve ‘stopostotne’ šanse, ali ih nismo iskoristili. Imala je i Mladost jednu dobru i mogli su i oni da povedu. Kontrolisali smo igru i ni u jednom trenutku nije postojala opasnost da izgubimo. Teško smo ‘otvorili’ Mladost. Dobra su ekipa, znali su šta hoće i dobro su se branili, rekao je Božović za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je dobila sa 3:0 i tako stekla ubedljivu prednost na vrhu tabele. Prelazni rok se završava sutra.

– Ne znam šta će biti sa pojačanjima. Sutra je poslednji dan. Očekujem da ćemo se pojačati…Reprezentativna pauza će nam dobro doći. Rano smo počeli i mnogi igrači nisu imali neki veći odmor, rekao je Božović.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić ocenio je da je prekretnica za njegov tim bio penal Zvezde u 62. minutu i crveni karton za domaći tim.

– Do tog 60. minuta smo bili najmanje ‘egal’ sa Zvezdom. Čekali smo svoju šansu, ali sudija to nije dozvolio. Ne znam sada da li je bio penal, ali crveni karton je svakako prestrog. Posle toga je utakmica krenula u drugom toku po nas. Zvezdi ne treba pomoći, rekao je Stanić.

Pogledajte i majstoriju Idana Vereda koji je postigao poslednji pogodak za Crvenu zvezdu i šta se desilo na stadionu u Lučanima tokom prvog poluvremena.

0
0

10 Komentara

  1. kakvi klenovi…. svidja mi sto nas ovi maleni glodarcici prate, 7 godinina uzimate namesteno prvenstvo, pa sad ste nasli nesto da pricate, sram vas bilo

    0
    0
    Odgovori
    • Nemas ni malo ni stida ni postenja. Osam kola i osam namestenih utakmica. To je rekord. Ali Boze moj, gde ce Partizan da ima vise titula od severine.

      0
      0
      Odgovori
      • Anonimni ste bili i bićete! Jsd partizan se toliko nakralo da im sad to izgleda kao normalan način kad nešto ili nekog ‘obezglave’, zato vam je stadion prazan jadnici! Gledate nas u ledja 56 godina,tako će i ostati!

        0
        0
        Odgovori
  2. Otvorili je zna se čiji žargon 🙂

    Botovi su svi naravno simatizeri cz.

    Sendvič je za politiku a sport je za džabe.

    Zemljo otvori se

    0
    0
    Odgovori
  3. Večeras je na sos kanalu bila analiza penala za Zvezdu i zaključak je da je penal bio i da je igrač zaslužio crveni karton, jer je ometao igrača Zvezde u izglednoj situaciji.Zato gospodo grobarski orjentisani novinari ne palite vatru, nego pogledajte snimak i realno izveštavajte.

    0
    0
    Odgovori
    • Bila je i na areni i na sos alaliza jovicevog gola iz ofsajda i receno je da je ofsajd i to gol za pobedu i da je bio penal za Jagodinu ali se tada nisi javio posteni navijacu sa severa. Nemoj samo da mi objasnjavas neobjasnjivo. Stalno ce biti kada je kod vas gol iz ofsajda sudija nije mogao videti a kod nas sram ga bilo namestio partizanu pobedu. Od prvog kola ste to sto ste i uzecete titulu ako je ustvari uzmete preko drzave zato se manite one ne trebaju nam.placene titule jer se vidi da je drugacije necete ni videti pa onda daj kakva god da je. Sada lupajte botovi minuse bas me intresuje kolimp vas je

      0
      0
      Odgovori
  4. pre pocetka ove sezone , rekao sam vam : da ce ovi … u RUPI i oko RUPE , bez STIDA i SRAMA ( ONI TO NEMAJU …) titulu ce po svaku cenu opet OTETI !!! 8 utakmica 8 cistih KRADJA u reziji ljudi … zar ima smisla ih vise spominjati . sportska Srbijo ako se ovo zove sportska igra i takmicenje … ??? onda nije cudo sta nam se sve u poslednje vreme izdesavalo : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA i PLJACKA … SVE UKUPNO PONIZENJE . bozovicu , dosao si na siguricu : od vlasti ti data cvrsta obecanja za TITULU i PARA NEMA DA FALI avionom te iste vlasti . mani se prica i foliranja … kad cela sportka Srbija danima crveni i stidi se sta ovi … 4 godina od srpskog sporrta uradise … (vaterpolo, rukomet, kosarka, fudbal,..) da od tog TRULOG – PREZADUZENOG sdcz naprave drzavni projekat za koji se evropa pita : KO SU SAD PA OVI … ??? fudbaleri prvo kolo kvalivikacija preskociti NE mogu ako ih UEFA; FIFA puste da igraju … neko na vlasti mozda racuna, da im za neke ustupke … u repuplici Srbiji, UEFA i FIFA njihovom drzavno mezimcetu fkcz u narednom periodu … za mesanje vlasti u sport-fudbal … kroz prste progleda … ko zna mozda je dogovor vec postignut … zar bi se u svih 8 kola , ovako se na terenu KRALO , BRUKA i SRAMOTA .

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad se vidi sinhronizovana akcija padavičar, sudija penal, crveni shvati se kako su pre meča dogovorili šta seceadi, kad i kako ko šta radi.

    Dobra organizacija za svaku pohvalu.

    Akteri fudbal i košarka se smenjuju „sudije, igrači i navijači“

    Dajte im pehare ugasili ste državu ugasite i zvanično sport

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter