2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Važna su tri boda, biće pojačanja

Objavljeno: 29.08.15 u 22:13

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je večeras da je najvažnije to što njegov tim pauzu u prvenstvu dočekuje posle pobede nad OFK Beogradom u osmom kolu Superlige.

– Odigrali smo dva različita poluvremena. Bili smo dobri u prvom delu igre, vodili 2:0, ali je kasnije usledio pad, što je možda donekle očekivano. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i da će nam pauza dobro doći, rekao je Milinković posle utakmice, a prenosi Tanjug.

Milinković je najavio da će crno-beli do kraja prelaznog roka dovesti pojačanja.

– Verujem da će do kraja prelaznog roka biti pojačanja, ali ne bih pričao koliko igrača čekamo. Sačekajmo još nekoliko dana, poručio je trener Partizana.

Trener OFK Beograda Dragoljub Bekvalac istakao je da je Partizan zasluženo trijumfovao.

– Imperativ velike utakmice stegao je moje igrace u prvom poluvremenu, kada smo primili dva jeftina gola. Drugo poluvreme je bilo dosta bolje,nadigrali smo Partizan, koji je evidentno bio umoran. Hteli smo da izjednačimo, ali nismo uspeli, zaključio je Bekvalac.

Saznajte i zbog čega večeras u timu Partizana nije bilo Stefana Babovića.

0
0

2 Komentara

  1. Ne ynam o cemu Milinkovic prica?Kojih nekoliko dana.Do kraja prelaynog roka ostalo je 48 sati.Vidim da ste odustali od levog beka.Imacemo na levoj strani Bugarina koji supalj bio i na desnoj prirodnoj poyiciji.
    Ako ti Kiyo verujes da ce biti pojacanja onda od toga definitivno nema nista.Vec vidim naslov u stampi kako nas je opet neki igrac iyigrao jer imamo nesposobnu i pilicarsku upravu.
    Dakle do yimskog prelaynog roka nastupamo u ovom sastavu,to je i pricama na grani jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter