3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVREĐEN ILI UVREĐEN: Zašto u timu Partizana nije bilo Stefana Babovića?

Objavljeno: 29.08.15 u 21:38

U odnosu na sastav koji je igrao protiv BATE Borisova trener Partizana Zoran milinković izvršio je nekoliko izmena, a najzanimljivije od svega je da u timu neočekivano nije bilo Stefana Babovića.

Naime, zbog povrede bilo je jasno da meč protiv OFK Beograda preskače Valeri Božinovi, a dasu Dorneljas i Nemanja Petrović zbog slabih partija završili na klupi za rezerve. Međutim, većini nije bilo jasno zašto u ekipi nije bilo Stefana Babovića.

Misteriju je otklonio reporter televizije Arena Sport koji je otkrio da je sreo Babovića i da mu je ovaj rekao „da mu je naprsla loža i da će morati na ispitivanja“, prenosi Mondo.

Kako u domaćem prvenstvu sledi pauza zbog utakmica reprezentacija Babović će imati dovoljno vremena da se oporavi za duele sa Radom i Crvenom zvezdom koji su na programu 9. i 12. septembra.

Podsećamo da je Babović posle duela sa BATE Borisovim došao u verbalni sukob sa pojedinim navijačima, pa su mnogi pomislili da je to možda razlog što ga večeras nije bilo u timu.

Pogledajte golove Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića i kako je Partizan na kraju mogao da ostane bez dva boda.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter