1
Evropske lige

RAZLAZ: De Hea odlučio da više ne brani za Mančester Junajted, Van Gal čeka Pedra

Objavljeno: 14.08.15 u 11:05

Prošle sezone odlični španski golman više neće stajati na golu Mančester Junajteda, pošto je sam tako odlučio i ‘mislima’ se već nalazi u domovini.

– Razgovarali smo sa De Heom i on se složio sa odlukom da ga izostavimo. Imam dva asistenta i trenera golmana Fransa Hoeka i sa njima razgovaram o tim stvarima. Ne donosim sam ovakve odluke. Frans Hoe je prošle nedelje imao satanak sa De Heom na kojem ga je pitao da li želi da brani. Španac mu je odgovorio negativno i morao sam tu poruku da shvatim kao znak da je gotovo – objasnio je Luj van Gal.

Holandski stručnjak kaže da de Hea nije onaj isti iz prošle sezone, jer se već nalazi mislima u Španiji.

– Posmatrali smo ga tokom priprema, nije bio dobar, nije to onaj stari David de Hea. Bio je naš najbolji igrač prošle sezone, a prema mišljejnju navijača najbolji i u poslednje dve godine, ali nije više srcem uz Mančester Junajted. Može da trenira sa nama, a šta će biti dalje videćemo. Ako do kraja prelaznog roka ne promeni klub, možda će konkurisati opet za prvi tim, ali to će zavisiti dosta i od forme Serhija Romera – istakao je menadžer Mančester Junajteda.

Van Hal je dodao da se očekuje dolazak Pedra iz Mančester Junajteda, ali da dok se posao zvanično ne završi, neće govoriti previše na tu temu.

– Taj posao je u toku i ne želim da pričam ništa dok ne potpišemo ugovor. Kada Španac bude potpisao ugovor staću pred novinare i reći im da je Pedro naš. Trenutno to nije slučaj, dosta zavisi od samog igrača – rekao je Luj van Gal.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter