0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FOTO DANA: Dres Sampdorije na grobu Vujadina Boškova

Objavljeno: 06.08.15 u 14:15

Fudbaleri Vojvodine i Sampdorije večeras igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a ime Vujadina Boškova posebno vezuje ova dva kluba. 

Pre zvaničnih delegacija novosadskog i kluba iz Đenove grob legendarnog fudbalera i trenera posetio je jedan navijač Sampdorije i na njega položio šal tog italijanskog kluba.

Nakon toga sportski direktor Sampdorije Karlo Osti i predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović na grob Vujadina Boškova položili su cveće, a Osti je položio i dres Sampdorije na kome je ćirilicom ispisano njegovo prezime.

Obraćajući se prisutnima Šćepanović je rekao da će Vojvodina uvek biti ponosna na svoju legendu Vujadina Boškova i na prijateljstvo sa Sampdorijom koje je započeo upravo Boškov i koje će večno trajati.

Predstavnici italijanskog kluba posetili su Vujketov grob na koji su stavili svoj dres sa njegovim imenom uz poruku:

– Evo nas ponovo, Vujke. Drago nam je da te ponovo vidimo. Nikada te nećemo zaboraviti – piše na Fejsbuku FK Sampdorija.

FOTO: Fejsbuk/ U.C. Sampdoria
FOTO: Fejsbuk/
U.C. Sampdoria
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter