0
Evropske lige

NIŠTA OD DOGOVORA: Real odbio dve ponude od 140 miliona za Gereta Bejla

Objavljeno: 04.08.15 u 09:55

Kako prenose ostrvski mediji,Mančester junajted je do ovog trenutka na adresu kluba sa stadiona „Santjago Bernabeu“ već poslao dve neverovatne ponude za angažman Gereta Bejla.

Kako prenose izvori bliski čelnicima Real Madrida, predsednik tog kluba Florentino Perez je do ovog trenutka već dva puta odmahnuo rukom kada mu je menadžer Mančester junajteda nudio astrnomske cifre za angažman krilnog napadača iz Velsa.

Kao što je dobro poznato, „Crveni đavoli“ su prodali svog krilnog napadača Anhela Di Mariju u tabor ekipe Pari Sen Žermena, a kao potencijalnu zamenu za ovog igrača odredili su bivšu zvezdu Totenhema, Gereta Bejla.

Međutim, tokom ovog leta Real Madrid i Mančester junajted nemaju mnogo uspeha u pregovorima, pa tako se ni ova transfer priča nije okončala postignutom saradnjom. Izvori bliski Realu kažu da je holandski menadžer tima iz Premijer lige do ovog trenutka „Los Blanosima“ već dva puta slao ponude veće od 140 miliona evra za angažman Bejla.

Ipak, predsednik Reala, Florentino Perez, koji je veliki fan igre Gereta Bejla, nije želeo ni da čuje za mogućnost prodaje Velšanina u tabor Mančester junajteda uprkos brojnim novcima koje su predstavnici Junajteda nudili.

Kao što je od ranije poznato, Real Madrid želi da angažuje golmana Junajteda, Davida De Heu, a tim sa „Teatra snova“ osim Bejla slao je ponude i za defanzivca Reala Serhija Ramosa, ali su i ti pokušaji Van Gala nailazili na otpor u Madridu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter