0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZAGORČIĆ: Nema opuštanja

Objavljeno: 31.07.15 u 08:29


Nakon senzacionalne pobede Vojvodine protiv Sampdorije od čak 4:0 u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope gotovo svi već vide Novosađane u poslednjoj eliminacionoj rundi, ali trener Zagorčić ne dozvoljava opuštanje.

– Momci su odigrali fantastično, borili se, nadigrali protivnika. Na pravom su putu. Ispunjen sam emocijama, mnogo mi je drago zbog rezultata i uspeha, ali nema opuštanja, moramo da budemo spremni i svesni da nas čeka revanš, bile su prve Zagorčićeve reči posle velikog trijumfa u Torinu.

Šef stručnog štaba Novosađana dao je igračima bukvalno pet minuta da se raduju podsetivši ih da ih uskoro očekuju nove obaveze.

– Svaka utakmica ima svoju draž i na svakoj želimo da pristupamo na isti način. Ono što smo pokazali na terenu je jedan od uslova kojem težimo. Vojvodina će uvek igrati na gol više, bez obzira na sve. Neki put to ne može da se ostvari, ali sam ubeđen da ćemo to poštovati i igrati na taj način, rekao je Zagorčić, a prenosi Žurnal.

Pročitajte šta je o utakmici u Torinu rekao i jedan od najboljih igrača u redovima Vojvodine Mirko Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter