0
Domaći fudbal

NOVI SAD JE PONOSAN NA SVOJE JUNAKE: Gradonačelnik čestitao fudbalerima Vojvodine!

Objavljeno: 31.07.15 u 20:16

Fudbaleri Vojvodine podigli su ne samo Novi Sad, već i celu Srbiju na noge, a njihovi Novosađani posebno su ponosni na svoje ljubimce.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas igračima i rukovodstvu Fudbalskog kluba Vojvodina na ubedljivoj pobedi u Torinu nad ekipom Sampdorije, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (4:0).

Vučević je u zvaničnoj čestitki naveo da fudbaleri Vojvodine nastavljaju da oduševljavaju svojim uspesima i da im u ime grada i u svoje lično ime najsrdačnije čestita.

– Uveren sam da će fudbaleri Vojvodine i u predstojećem revanšu na domaćem terenu pokazati snagu i ponovo nas učiniti ponosnima – istakao je Vučević.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije biće odigrana 6. avgusta na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sa početkom u 21 sat. Prodaja ulaznica za taj meč počinje u ponedeljak 3. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter