0
Evropske lige

VAN GAL: Doveli smo Romera, u slučaju da ode De Hea

Objavljeno: 27.07.15 u 10:31

Menadžer Mančester junajteda, Luj Van Gal, indicirao je da angažman reprezentativnog golmana Argentine, Serhija Romera, priprema klub na odlazak Davida De Hee ovog leta.

Nije tajna da je David De Hea tokom čitavog leta velika želja uprave Real Madrida. Sam fudbaler jasno je izneo svoju želju da se vrati u prestonicu Španije i da ponovo zaigra u rodnoj zemlji, samo ovog puta za klub sa „Santjago Bernabeua„.

Sa druge strane, u Mančesteru nisu sedeli skrštenih ruku, pa je u ponedeljak putem crveno-crno-belog dresa krenuo reprezentativni čuvar mreže „Gaučosa„, Serhio Romero koji je prihvatio četvrogodišnji ugovor sa ovim klubom.

– Ja poznajem Romera jako dobro i verujem da je u ovoj situaciji, u kojoj ne znamo ni sami da li De Hea ide ili ostaje, klub postupio jako dobro pošto se pobrinuo da budemo spremni na svaki epilog – rekao je Van Gal.

– Upravo zbog toga smatram da je jako dobro što he Serhio Romero obukao rukavice Mančester junajteda – naglasio je holandski stručnjak.

Van Gal je prethodno sarađivao sa Romerom dok su obojica bili u AZ Alkmaru 2009. godine.

– Romero je još jedan moj bivši igrač. Bio sam trener u AZ Alkmaru u Holandiji i angažovao sam ga kada je imao tek 19 godina i kada je bio samo talentovani klinac. Sa njim smo postali šampioni, a AZ je mali klub i to je bio sjajan rezultat – prisetio se Van Gal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter