0
Evropske lige

LUJ VAN GAL: Nećemo kupiti CR7, preskup je

Objavljeno: 27.07.15 u 08:31

Tokom ovog leta ponovo su se aktivirale priče o tome kako bi bivši igrač Mančester junajteda i sadašnja zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo, ponovo mogao da se vrati na Old Traford.

Ipak, menadžer tima sa severa Engleske, Luj Van Gal, demantuje takve natpise uprkos činjenici da je njegov klub već potrošio 100 miliona evra i kako stoje stvari svoj posao nije završio na tržištu.

– Imamo ekipu koja može da bude mnogo kreativnija nego do sada. Imamo Vejna Runija, Huana Matu, Memfisa Depaja, Ešlija JAnga, Adnana Januzaja, Džejmsa Vilsona, Andera Ereru… Jang je imao fantastičnu sezonu, ali on nije Nejmar i mi moramo da se klubovima koji imaju takvu vrstu igrača svetskog ranga – kazao je Van Gal.

– Kada nam se pojavi mogućnost da kupimo igrača tavkog nivoa po nekoj razumnoj ceni, budite sigurni da ćemo to i učiniti zato što takvi igrači mogu da nas učine boljim – dodao je Van Gal i potom se direktno okrenuo priči oko transfera Ronalda.

– Ronaldo? On može da dođe, ali ta priča nije moguća. Zašto nije? Zato što imate klub kao što je Real Madrid, imate Ronalda, imate i Mančester junajted. Pored toga imate i činjenicu a to je: koliko je Mančester junajted spreman da potroši – istakao je holandski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter