1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠĆEPANOVIĆ: Vojvodina i Sampdorija će igrati za Vujadina Boškova

Objavljeno: 24.07.15 u 09:50

Predsedik Vojvodine, Zoran Šćepanović, izjavio je da će njegov klub u saradnji sa Sampdorijom predstojeći kvalifikacioni duel za Ligu Evrope odigrati u memorijalnom tonu, u znaku sećanja na Vujadina Boškova.

Vujadin Boškov preminuo je 2014. godine posle 82 godine života, a za vreme karijere branio je boje i jednog i drugog tima.

– Priprema se veliki pomen za Vujadina Boškova, nešto što će Vojvodina i Sampdorija zajednički uraditi za tog velikana našeg fudbala – Zoran Šćepanović.

Boškov  je 14 sezona branio boje „lala“, a jednu sezonu je igrao za Đenovljane. Po kraju igračke karijere Boškov je dugo radio kao tehnički direktor Vojvodine, a šef struke Sampdorije bio je u dva navrata.

Šćepanović je kazao da niko novosadskom klubu ne može da oduzme pravo na nadu u tom dvomeču.

– Sportski je nadati se i očekivati. Niko nije nepobediv, fudbal je zanimljiva igra zato što su iznenađenja moguća. Voljni momenat će sigurno biti veliki. Sigurno je da se nećemo predavati – jasan je Šćepanović.

Prvi susret ovih rivala biće odigran narednog četvrtka u Đenovi, dok je revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu, piše B92.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter