0
Evropske lige

GDE JE KRAJ? Junajted podigao ponudu za Ramosa

Objavljeno: 16.07.15 u 23:51

Mančester Junajted odnosno Luja van Gal nema nameru da prestane da troši novac kao „pijani Rus“ pošto je posle već uloženih miliona u igrače sredine terena i napadače odlučio da deo uloži i za ojačanje defanzive.

Kako prenosi As Englezi su podigli ponudu za Serhija Ramosa sa prvobitnih 45 na 60 miliona evra i mnogi bi pomislili da će to da bude dovoljno, međutim sa tim se ne slažu u Realu.

Madridski klub je svog zamenika kapitena procenio na 90 miliona i nema nameru da popusti, iako bi Ramos postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala ukoliko ponuda bude prihvaćena jer je sadašnji rekord u rukama Pari Sen Žermena, Čelsija i Davida Luiza čiji je transfer iznosio neverovatnih 50 miliona evra.

Problem u komunikaciji između Ramosa i Reala je nastao kada je on zatražio da mu godišnja plata bude povećana na 10 miliona sa sadašnjih šest pošto mu je Junajted ponudio abnormalnih 55 miliona za narednih pet godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter