0
Evropske lige

PSŽ UCENJUJE: Dajte nam Di Mariju i evo vam Kavani

Objavljeno: 14.07.15 u 08:48

Tokom jučerašnjeg dana moglo su se pročitati priče kako holandski trener Luj Van Gal traži zamenu za sveže otišlog Robina Van Persija i kako mu je izbor pao na napadača Pari Sen Žermena, Edinsona Kavanija.

Prema navodima izvora, „prvi pik“ holanskom treneru jeste urugvajski reprezentativac, Edinson Kavani.  Kao što je poznato, ekipa „Crvenih đavola“ došla je u situaciju da bude deficitartna sa pozicijom napadača, pošto je klub napustio Robin Van Persi koji se preslio u Fenerbahče.

Izbor je sveden na samo jedno slovo, a u rosteru ekipe na poziciji centarfora nalazi se usamljeni Vejn Runi. Istina, po krilnim pozicijama dejstvuju Anhel Di Marija i novjalija Memfis Depaj, ekipu su pojačani i Šnajderlin i Švajnštajger, međutim, klubu je potreban igrač čija je uža specijalnost nemilosrdno postizanje golova iz svih pozicija u srcu kaznenog prostora.

Kako se saznaje, Luj Van Gal je odredio Edinsona Kavanija kao primarnnu metu i jasno je poručio upravi da ne štedi novac kako bi Urugvajca privoleo da dođe na „Old Traford„.

Međutim, čelnici Pari Sen Žermena nisu preterano oduševljeni mogćnošću da prodaju napadača koji je u prošloj sezoni upisao čak 53 nastupa u svim takmičenjima na kojima je bio strelac 31 put. Upravo zbog toga oni su „ostrvskom“ klubu poručili da neće prodavati Kavanija, osim u slučaju ako im „ponos severa“ ne pošalje u suprotnom pravcu – Anhela Di Mariju.

Od ranije je poznato da čelnici PSŽ merkaju sjajnog Argentinca, a po dosuptnim informacijama svi su izgledi da bi tim sa „Parka prinčeva“ umesto novca mogao da zatraži upravo ugovor sjajnog krilnog igrača pa ostaje da se vidi da li je na takvu vrstu trampe spreman holandski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter