0
Evropske lige

FILIP LAM: Di Marija je preskup za Bajern

Objavljeno: 11.07.15 u 09:33

KApiten šampiona Bundeslige, Bajerna iz Minhena, Filip Lam, uveren je da postoji sijaset prepreka na putu eventualnog potpisa Anhela Di Marije za njegov klub.

Tokom prethodnih dana moglo su se čuti spekulacije da bi Di Marija vrlo lako mogao putem Pari Sen Žermena, ali i da se isti igrač nalazi na radaru Bajerna.

Ipak, Filip Lam sumnja u dolazak Argentinca.

– Iskreno, ne znam da li je Di Marija kandidat da dođe u Bajern ili ne. Ne znam ni da li će otići u neki drugi klub ili će ostati sa Juanjtedom – rekao je Filip Lam i nastavio:

– Ono što znam jeste da košta mnogo. Postoje mnogi faktori koji bi mogli da odluče da li će doći ili ne, a jedan od njih je svakako i njegova plata. Takođe, u klubu postoje ljudi koji mogu da daju mnogo konkretniji odgovor o tom pitanju od mene – rekao je Lam nemačkim novinarima.

Tokom prethodnih nedelja učestalo se govori o odlasku Di Marije iz reda „Crvenih đavola„, a kao glavni kadnidat za njegove usluge spominjao se PSŽ, ali se Argentinac dovodio u vezu i sa Bajernom.

Klub Pepa Gvardiole do sada je potrošio sumu od 35 miliona evra na angažman Daglasa Koste iz Šahtjora i na dolazak Svena Ulrika i Džošue Kimika iz Štutgarta.

Lam je na kraju naglasio da „klubu nisu potrebna pojačanja da bi pokazao vrednost“ i da „tim poseduje kvalitet da se bori na svim frontovima što je i dokazao“, smatra Lam.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter