0
Evropske lige

NAJVEĆE POJAČANJE JUNAJTEDA: Nisam Kristijano Ronaldo, ali moje noge će govoriti za mene!

Objavljeno: 10.07.15 u 20:09

Mladi holandski reprezentativac i najskuplje dosadašnje pojačanje Mančester Junajteda, Memfis Depaj, predstavljen je na Old Trafordu pred navijačima ‘đavola’.

 On je u svom prvom obraćanju javnosti kao fudbaler Mančester Junajteda od navijača zatražio malo strpljenja i da će ih vrlo brzo usrećiti.

– Junajted sigurno može da osvoji titulu. Imamo kvalitetnu ekipu, još samo da pronađemo odgovarajući način igre. Tim poseduje sve što je potrebno da bude šampion Engleske. Štaviše, ciljemo pehar u svakom takmičenju u kojem se pojavimo najavio je Depaj.

Iako ima samo 21 godinu, njega već sada porede sa najboljim svetskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koji je svetsku slavu stekao baš u Mančester Junajtedu.

– Ne poredite me sa Kristijanom, jer on je najbolji na svetu. Želim najpre na terenu da pokažem sve šta znam. Mlad sam, odigrao sam tek dve sezone za PSV i želim da moje noge govore umesto mene. Ne želim da me porede sa nekim kao što je Kristijano, međutim, siguran sam da mogu da usrećim navijače Mančesteta. Mogu da dajem golove u Premijer ligi. To mi je cilj – rekao je Depaj.

Njegov mentor iz reprezentacije Holandije i sada menadžer u Mančester Junajtedu, Luj van Hal, istakao je velike kvalitete Depaja, ali i upozorio ga da je to Engleska, jer su tu mnogi fudbaleri imali problema sa privikavanjem.

– Reč je jednom od najtalentovanijih fudbalera u svom uzrastu na svetu. Kao što vidite, Memfisa krasi samopouzdanje, međutim, brzo će shvatiti da u Mančesteru ništa nije lako i da je Premijer liga daleko zahtevnija od holandske. U svakom smislu. Vama će reći da puca od samopouzdanja, a ja znam da mu nije lako, jer su ovde problem sa privikavanjem imali i Markos Roho, Anhel Di Marija, Dejli Blind… – istakao je holandski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter