0
Evropske lige

TRAŽEN: Pari Sen Žermen ponudio 60 miliona za Di Mariju

Objavljeno: 02.07.15 u 10:01

Već danima unazad šuška se o potencijalnoj mogućnosti da fudbalski klub Pari Sen Žermen angažuje zvezdu Mančester junajteda, Anhela Di Mariju.

Međutim, sve do danas ta priča bila je gurnuta u drugi plan pod najezdom novih informacija sa transfer tržišta.

Ipak, bogati predsednik šapmiona Lige 1, Naser Al-Kelaifi, odlučio je da u centar pažnje javnosti ponovo vrati ovu priču. Naime, kako se saznalo, Pari Sen Žremen poslao je zvaničnu podnudu za Anhela Di Mariju u iznosu od 60 miliona evra.

Kako je sam Di Marija ranije poručio, njegova želja je bila da ostane u Mančester junajtedu i da proba da se dokaže u Premijer ligi.

Slične impusle davao je i Junajted, ali ostaje da se vidi hoće li vlasnici „Crvenih đavola“ ostati imuni na ovu cifru. Ono što je izvesno, 60 miliona je za barem 10 manje u odnosu na cifru za koju je Argentinac stigao na „Old Traford„, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko uprava Junajteda odluči da se zahvali na interesovanju.

Uz sve to, Anhel Di Marija trenutno pruža sjajne partije u dresu reprezentacije Argentine koja je sebi obezbedila finale Kopa Amerika, a sjajni krilni fudbaler Mančestera na meču polufinala postigao je dva gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter