0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Znali smo da će biti nezgodno

Objavljeno: 27.06.15 u 21:14

Po završetku prve polufinalne utakmice Svetske lige u kojoj je reprezentacija Srbije savladala Brazil i tako sebi omogućila borbu za plasman na Olimpijske igre naš selektor je iskoristio priliku da najpre čestita svom kolegi na drugoj strani Ratku Rudiću.

– Volim taj vaš vaterpolo, igrate kao Barseloneta, kazao je Savić legendarnom hrvatskom stručnjaku.

Potom je usledio kratki osvrt na meč.

– Znali smo da će biti nezgodno. Ušli smo u finale i sada ćemo pokušati da se osvežimo, oporavimo i da u meču za tron damo sve od sebe. Sa Amerikancima smo se naigrali, a Hrvati su se oporavili posle šoka sa Brazilom i sada su najopasniji.

Duško Pijetlović je pohvalio Brazilce:

– Pokazali su napredak. Imaju talenat, pokretljivost i teško je igrati . Pobeda nije dolazila u pitanje ali moramo da u finalu otklonimo neke padove .Ako to budu Hrvati sve se zna. Veliki rival, ista škola,uvek neizvesno. Ukoliko to budu Amerikanci siguran sam da će biti rasterećeni u seriji pobeda protiv favorita.Mislim da smo favoriti.

Živko Gocić je istakao:

– Umorili smo se na utakmici i fizički i mentalno jer te svi vide kao favorita. Nadam se da će biti bolje jer samo takvom igraom možemo do prvog mesta. Hrvatska ima odličan sastav, nadoknadili su odustvo Dobuda, pobedili Italijane. Podigli su formu i sigurno je da će biti teško i neizvesno do samog kraja. Amerikanci su se oporavili od tri poraza i sada nemaju šta da izgube a već su ostvarili ogroman uspeh

Sava Ranđelović:

– Završili smo jedan deo posla. Ostala je još jedna utakmica. Umorni smo ali kada budemo skočili to će se zaboraviti. Ime protivnika je potpuno nebitno.Ako to budu Hrvati očekujem neizvesnost do samog kraja.Dižu se iz meča u meč. Amerikanci nas dobro poznaju ,nemaju šta da izgube

Nikola Jakšić je bio kratak:

– Jedva čekam moje prvo finale.

Andrija Prlainović:

– Naporno je bilo sa Brazilcima, Igramo peti dan u visokom ritmu. Normalno je da ima padova. Ipak smo imali kontrolu. Hrvatska je ostala bez Dobuda i Boškovića ali su i dalje za svako poštovanje.Očekuje nas nova velika utakmica.SAD se podigla posle slabog starta i ne sme da bude opuštanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter