0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLIĆI’ PREDSEDNIKU: Hoćemo penzije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.15 u 13:52

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić pozdravio je juniorsku fudbalsku selekciju naše zemlje koja je naSvetskom prvenstvu na Novom Zelandu osvojila prvo mesto.

Nakon protokolarnog govora u kojem se predsednik osvrnuo koliko je važan uspeh koji su postigli mladi fudbaleri usledio je neformalni deo koji je bio daleko zanimljiviji.

Naime, „Orlići“ su skandirali predsedniku Nikoliću „Hoćemo penzije“, aludirajući na zakon koji našim sportistima omogućuje da nakon uspeha na velikim svetskim ili evropskim takmičenjima zaslužuju nacionalnu penziju.

Usledio je ne toliko neočekivani odgovor koliko je bilo zanimljivo u kom tonu ga je predsednik sročio. Nikolić je na istu melodiju odnsono praktično i on skandirajući odgovorio „To vam sleduje, to vam sleduje“.

A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Ali, tu nije bio kraj pošto su reprezentativci predsedniku uzvratili sa „Tomo, ostani“, nakon čega je usledilo grupno fotografisanje sa predsednikom države, koji je od zlatnih „orlića“ na poklon dobio dres reprezentacije Srbije.

Pre susreta sa najvišim državnim činovnikom održana je konferencija za medije na kojoj su pored selektora Veljka Paunovića i direktora mlađih selekcija Sava Miloševića govorili reprezentativci Sergej Milininković-Savić i Predrag Rajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter