0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAŠKOVIĆ OBJASNIO: Bogdanović će naredne sezone igrati za…

Objavljeno: 21.06.15 u 14:18

Pre smo dva dana pojavila se foografija koja je uzburkala javnost u Turskoj pre svega zabrinula je navijače Fenerbahčea pošto je objavljeno da je igrač njihovog kluba Bogdan Bogdanović boravio u Feniksu.

Odmah se krenulo sa spekulacijama da bi srpski bek već od naredne sezone mogao da obuče dres Sansa koji polažu pravo na njega pošto su ga prošle godine odabrali kao 27. pika na draftu, ali strasti je izjavom za Novosti smirio njegov menadžer Aleksandar Rašković.

– Bogdan je već u avionu za Evropu. Zbog obaveza u nacionalnom timu prošlog leta, odmah posle drafta nije imao priliku da bude predstavljen u Feniksu. Sada se ukazala prilika da ode, upozna se sa generalnim menadžerom i trenerom, kompletnim „stafom“ Feniksa i izbliza vidi tim koji ga je draftovao. Kao što znate, Bogdana sada očekuju pripreme reprezentacijom za Evrobasket. Sa trenerom Obradovićem i saigračima će od jeseni nastaviti započet veliki posao u istanbulskom klubu. Sve ostalo su spekulacije, objasnio je Rašković.

Bivši igrač Partizana prošlog leta je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom,a ono što je već sada izvesno je da će makar još jednu sezonu provesti u žuto-plavom dresu istanbulskog kluba.

Pogledajte rezultate i glasajte ako već niste u našoj anketi na pitanje da li bi Duško Vujošević trebalo da ostane trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter