0
Fudbal

FOTO: fifa.com

ZNALI ZA JADAC: Kako su Srbi izbegli, a Brazilci navukli maler u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.15 u 21:13

Tokom celog dana stižu desetine fotografija i video snimaka sa finalnog meča Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina u kojem je Srbija posle produžetaka savladala Brazil sa 2:1.

Međutim, onaj najzanimljiviji snimak koji smo svi videli još na početku prenosa je mnogima promakao. Svi znamo koliko su sportisti sujeverni, a posebno fudbaleri. Jedno od sujeverja je da trofej u finalnom meču nikako ne sme da se pipa dok se ne osvoji.

Međutim, tri Brazilca su pomilovali „malu boginju“ prilikom prolaska pored nje i to im je kao što znamo bio poslednji put pošto je ona završila u rukama srpskih reprezentativaca.

Možete da nas nazovete sujevernim, ali neka nepisana pravila ipak bi trebalo poštovati. To su posle jutrošnjeg meča shvatili i Brazilci, ali težim putem, pošto su grešku skupo platili.

Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije.

Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana.

Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter