5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DELI ČESTITKE NA SVE STRANE: NBA Zvezdaš dolazi u Beograd na proslavu titule (FOTO)

Objavljeno: 16.06.15 u 21:26

Njegov tim je ove sezone pružio odlične partije u ligaškom delu NBA lige, ali nije uspeo da se domogne velikog finala i eventualno osvoji šampionski prsten.

Ali, dva bivša kluba Pere Antića, oba crveno-belih boja, su odigrala odličnu sezonu. Olimpijakos je već osvojio titulu, a Crvena zvezda se nalazi na korak od triple-krune pošto ima prednost od 2:0 u odnosu na Partizan u finalu plej-ofa domaćeg šampionata.

Osvedočeni Zvezdaš je na svom tviter nalogu uputio čestitke klubu iz Pireja, a navijačima Crvene zvezde je poručio „da se vide u četvrtak“ kada je na programu treći meč finala.

Podsećamo da je i Žofri Lovernj najavio dolazak u Beograd, ali na ćetvrti meč kada bi domaćin mogao da bude Partizan. Međutim, čak i da dođe do te utakmice veliko je pitanje da li će Francuz moći da uđe u dvoranu pošto su crno-beli kažnjeni zbog incidenata na jučerašnjem duelu na kojem je svoju tačku imao i najčuveniji navijač Partizana Miša Tumbas.

0
0

5 Komentara

  1. Види се да немаш појма. Трипла круна је кад се освоје 3 титуле, било да су све 3 у Европи или у домаћем првенству

    0
    0
    Odgovori
  2. HAHAHA cuj ove tripla kruna tripla kruna se dobija kad osvojite domasnu ligu kup i evropsko takmicenje, pa recite mi kad je zvezda osvojila neko evropsko takmicenje pa se nada triploj kruni?

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijac Cz-je osoba koja smatra „TO“ najboljim nacinom da se zivi na margini drustva i skonca u bedi !!! Vremenom, organizam se navikne, a sedativi gube dejstvo !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. То Перо Србине видимо се у четвртак, али биће тешко незгодан је партизан.. 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter