3
Košarka

FOTO: STARSPORT

JAGMA: Ako Minesota neće ima ko hoće da plati Bjelicu koliko zaslužuje

Objavljeno: 08.06.15 u 17:11

Kada se pojavila informacija da je Nemanja Bjelica upravi Minesote, kluba koji polaže šprava na njega, poručio da želi najmanje trogodišnji ugovor prema kojem bi po sezoni imao platu od pet miliona dolara automatski je bilo jasno da će ga Timbervulvsi trejdovati u neki drugi klub.

Naime, klub iz Mineapolisa je dobio pravo da prvi bira na predstojećem draftu pa će veći deo novca kojim raspolaže potrošiti upravo na novu nadu NBA košarke (ko god to bio) što automatski znači da neće biti para i za reprezentativca Srbije.

Međutim, to nikako ne znači da će bivši košarkaš Crvene zvedze ostati u Fenerbahčeu pošto je dugačak spisak zainteresovanih klubova za njegove usluge. Kako piši američki mediji Bjelica je na meti San ANtonio Sparsa, Majami Hita, Čikago Bulsa, Bruklin Netsa i Dalas Maveriksa.

U svakom slučaju MVP Evrolige će od naredne sezone igrati u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu samo je pitanje u kom dresu, crveno-belom, crno-belom, plavom ili crvenom.

0
0

3 Komentara

    • Brate,on ako ode u Dallas neće igrati 100% ili će igrati veoma malo jer su na poziciji 4 u Dallasu Nowitzki i Stoudemire…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter