0
Košarka

FOTO:STARSPORT

NEMA BOLJE MOTIVACIJE: Igrači Karšijake dobijaju veliki bonus ukoliko večeras savladaju Željkov Fenerbahče!

Objavljeno: 06.06.15 u 13:30

Ekipa Pinar Karšijake sastavljena je uglavnom od inostranih košarkaša i za njih nema bolje motivacije od novčane potpore, a upravo nju će imati večeras u četvrtom duelu polufinalne serije turskog šampionata protiv Fenerbahčea.

Puleni Ufuka Saridže mogli bi dobro da zarade posle eventualne eliminacije Fenerbahčea večeras, jer kako pišu turski mediji Dikson, Stroberi, Palasios i društvo dobili su veliki bonus od 90.000 evra posle trijumfa u trećem susretu, a još duplo toliko mogli bi da dobiju ukoliko večeras obezbede plasman u finale.

Naime, ukoliko Karšijaka uspe da počisti Fenerbahče Željka Obradovića, jedan od investitora obećao je igračima dodatnih 180.000 evropskih novčanica. U svetu košarke to je izuzetna svota novca, tako da nema sumnje da će košarkaši Karšijake večeras pred svojim navijačima ostaviti srce na terenu, i više od toga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter