0
Evropske lige

NA CENI JAKI KLUBOVA: Bivši igrač Zvezde na radaru Porta i Fioretine

Objavljeno: 05.06.15 u 11:20

Štoper Torina i fudbalski reprezentativac Srbije, Nikola Maksimović, zbog dobrih partija u Seriji A u dresu ekipe sa severa Italije, našao se na radaru većih klubova.

Naime, ovaj 23-godišnji igrač nalazi se na radaru Porta i Fioretine i po svoj prilici potpisaće za jedan od ta dva tima.

– U interesu mi je da odem u ambiciozniji klub, pošto Torinu nije izborio izlazak u Evropu. Mlad sam, za italijanske prilike… Kažu u klubu da ne bi trebalo da žurim. Ugovor je validan do 2019 – kaže Maksimović, prenosi Sportski žurnal.

On ne negira da bi voleo da ostane u Italiji, ali priznaje da bi možda mogao u Portugaliju.

– Voleo bih da ostanem u Italiji. Dobro sam se snašao, jezik naučio. Razgovarao sam sa trenerom Fiorentine, želi me… Spominje se i Porto, nudio je prošlog leta ekstra obeštećenje i ugovor za mene. Ostanak se ispostavio dobrim, kako su se stvari izdešavale. Imao sam fantastičnu sezonu, odigrao 40 utakmica – rekao je Maksimović.

Ovaj fudbaler prema Transfermaketu košta oko 2,8 miliona evra, ali klub iz Torina bi eventualno mogao da zateže oko obeštećenja.

Za reprezetnaciju Srbije Maksimović je odigrao 5 utakmica, a pre Torina branio je boje Crvene zvezde u kojoj je igrao od 2012. do 2013. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter