0
Evrokupovi

FOTO: Top Eleven

DEJAN STANKOVIĆ: Barsa mi je favorit, ali Juventus ima šansu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.15 u 15:14

Legenda svetskog fudbala govori o finalu Lige Šampiona, iskustvu tokom saradnje sa Žoze Murinjom, Top Elevenu i osećaju osvajanja najprestižnijeg klupskog takmičenja na svetu.

U susret finalu Lige Šampiona jedan od najpoznatijih fudbalera Srbije, Dejan Stanković, ekskluzivno za Top Eleven, najpoznatiju fudbal menadžer igru na svetu, govori o svojim očekivanjima, iskustvu i upoređuje način na koji se razmišlja o fudbalu iz ugla igrača i trenera.

– Svi pričaju o napadu Barselone, međutim, po mom mišljenju vezni red je ključ njihovog uspeha. Neko ko uspe da na protivničkoj polovini radi presing i oduzima lopte prevagnuće i napraviće razliku na terenu”, izjavio je Stanković. Svakako, prema rečima poznatog fudbalera, u osvajanju Lige Šampiona izuzetno značajnu ulogu igra trener Masimiliano Alegri kao veliki taktičar, naročito jer ima iskusne igrače u timu, što će otežati Barseloni osvajanje trofeja.


(Izvor: YouTube/Top Eleven – Be a Football Manager)

Stanković se priseća i 2010. godine kada je sa Interom osvojio Ligu Šampiona i igrača kojima je ta godina bila poslednja šansa da osvoje najvažniji trofej evropskog klupskog takmičenja. U pitanju je trenutak kada su pokazali neverovatnu posvećenost na terenu i ne sumnja da će se ista priča ponoviti sa Điđijem Bufonom i ostalim igračima.

Na pitanje ko je najbolji menadžer na svetu, Stanković nema dilemu i nije iznenađen što je Žoze Murinjo jedan od ambasadora Top Elevena, najpoznatije fudbal menadžer igre na svetu.

Menadžerima širom sveta koji igraju ovu igru Stanković poručuje:

– Ne moramo svi da sednemo na pravu klupu da bismo bili menadžeri. Svi pratimo Žoze Murinja i njegove odluke tako da se možemo uporediti u nekim momentima i sa njim. Ja sa svojom decom to često radim i od njih dobijam mnogo saveta tako da bih rekao za Top Eleven – pratimo Žozea!”

Igra čiji je ambasador menadžer kluba Čelzi, Žoze Murinjo, postala je toliko polularna da, ukoliko bi svi Top Eleven igrači živeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svetu.

Čak 10 miliona ljudi igra Top Eleven svakog meseca, a 4 miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima. Svi oni dele isti cilj, da dođu do svetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unapređuju svoje iskustvo i status kluba.

 [stextbox id=“alert“]

Činjenice o Top Eleven-u:

– 100 miliona registrovanih igrača.
– Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.
– Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.
– Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.
– Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter