1
Evropske lige

SINIŠA REKAO ‘DA’ BERLUSKONIJU: Mihajlović na korak od klupe Milana!

Objavljeno: 03.06.15 u 23:46

Italijanski mediji večeras masovno objavljuju da je Siniša Mihajlović u Milanu na razgovorima sa Silvijom Berluskonijem, kao i da će sve biti gotovo veoma brzo.

Mihajlović se večeras sastao sa predsednikom milanskog kluba Silvijom Berluskonijem i izvršnim direktorom Adrijanom Galijanijem, a srpski stručnjak je zatim viđen kako kolima dolazi do vile prvog čoveka ‘Milaneza’.

Miha je bio u kolima sa Galijanijem, a italijanski mediji uveliko pišu da je Siniša već postigao dogovor sa Milanom, te da će posle večere u rezidenciji Berluskonija sve biti potvrđeno i objavljeno.
 
Ovakav rasplet čudi, s obzirom da Mihajlovićeve ranije izjave da nikada neće voditi klub čiji je veliki protivnik bio na terenu, a svima je poznato da je igrao za Inter, kao i bio pomoćnik Robertu Manćiniju 2006. godine na klupi ‘nero-azura’.
 

Iz poštovanja prema Interu i njegovim navijačima, nikada ne bih seo na klupu Milana. Takođe nikada ne bih trenirao Romu, Palermo i Đenovu, jer sam bio povezan sa njihovim gradskim rivalima – rekao je Mihajlović 2010. godine dok je radio u Fiorentini, a kada je prošlog leta preuzeo Sampdoriju, istakao je da mu za ostvarenje sna nedostaje još da bude trener Lacija i Intera.

Miha je poznat kao principijelan čovek. Čeka se rasplet…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter