0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ: Ostavljam hrabar tim koji može da se bori sa bilo kim

Objavljeno: 01.06.15 u 13:21

Već mesecima se priča i piše o tome da će Siniša Mihajlović po okončanju sezone napustiti Sampdoriju, a potvrda tih nagađanja stigla je u vidu pisma kojim se srpski stručnjak obratio navijačima kluba iz Đenove.

– Dragi navijači, došao sam u klub kada su bila teška vremena, ali sada moram da vam kažem doviđenja. Preuzeo sam tim koji setada nalazio u veoma teškoj situaciji, nalazio se pri dnu tabele, bio je u krizi i bez samopouzdanja. Odlazim i ostavljam tim na sedmom mestu na tabeli, a tokom sezone smo bili i na trećoj pozicji. Ne znam da li će nam biti omogućeno u Ligi Evrope, ali ako se to desi niko neće biti srećniji od mene. Ostavljam tim koji ima veru u sebe, koji je hrabar i koji može da se suprotstavi bilo kom protivniku, napisao je Mihajlović, a njegova poruka je objavljena na zvaničnom sajtu.

Podsećamo da se radnije spekulisalo da bi bivši selektor Srbije mogao da preuzme Napoli ili Milan, ali su se u poslednje vreme ta nagađanja naglo utišala pa je teško i pretpostaviti gde bi Mihajlović mogao da nastavi karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter