2
Ostali sportovi

ŠAMPION SE POJAČAO: Novi biser stigao u crno-beli tabor!

Objavljeno: 30.05.15 u 16:49

Šampion Srbije u vaterpolu, Partizan, već je doveo prvo pojačanje za narednu sezonu. U pitanju je 19-godišnji Danilo Adžić, bivši vaterpolista Primorca i omladinski reprezentativac Crne Gore.

Sportski direktor Primorca, Vedran Milošević, potvrdio je tu vest.

– Naš prvotimac i omladinski reprezentativac Crne Gore Danilo Adžić nastaviće karijeru u Beogradu, i to u Partizanu. Završio je Gimnaziju u Kotoru, studiraće u Beogradu i klub neće praviti prepreke da sportsko i školsko usavršavanje nastavi tamo gde je naumio – rekao je Milošević za Sportski žurnal.

Adžić je u ovoj sezoni odigrao 19 utakmica za Primorac u Triglav regionalnoj ligi i postigao je 14 golova. Krenuće putem Gavrila Subotića, Dušana Mandića, svojevremeno Andrije Prlainovića i drugih…

Zna se kako se radi u Partizanu, pogotovo sa mladim igračima. U prilog tome govorili su nedavno i Dimitrije Rističević i Marko Manojlović, a dovoljno je samo ‘baciti pogled’ na godišta šampionske ekipe, a većina je pod ugovorom, i sve će vam biti jasno…

Novi biser je na brušenju kod Vladimira Vujasinovića...

0
0

2 Komentara

  1. Da li ce Vlada Vujasinovic ostati i dalje u Partizanu, obzirom da je ranije imao jako dobre ponude koje je tesko odbiti ali je on ipak ostao. Nema se para a trebalo bi Vladu dobro platiti da ostane bar jos sezonu-dve ! Volim Partizan !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter