0
Domaći fudbal

JSL (BARAŽ): Metalac nosi dva gola viška u Kruševac (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.15 u 21:10

Metalac (GM) – Napredak 3:1(2:1)
(Đenić 18pen, 33, Brkić 90+4pen – N’Diaje 34)

U prvom meču baraža za plasman u Jelen Superligu Metalac je pred svojim navijačima u Gornjem Milanovcu savladao kruševački Napredak sa 3:1 (2:1) pa je sada u daleko boljoj poziciji od rivala što se tiče plasmana u elitu.

Domaći su poveli u 18. minutu golom Đenića iz opravdano dosuđenog penala, a isti igrač je 15 minuta kasnije posle lepe akcije svog tima duplirao prednost ekipe iz Gonjeg Milanovca. Ipak, gosti su već u sledećem napadu smanjili na 2:1 lepim golom N’Dijaea koji je materijalizovao asistenciju Trujića, ali se napadač Napretka samo koji minut kasnije propisno obrukao promašivši prazan gol.


(Izvor: YouTube/Visekruna TV)


(Izvor: YouTube/Visekruna TV)


(Izvor: YouTube/Visekruna TV)

U drugih 45 minuta nije bilo golova i svi su očekivali da tako i ostane pošto je već isticao treći minut nadoknade kada je Milorad Mažić i drugi put pokauzao na belu tačku zbog prekršaja nad Mladenoviće. Loptu je uzeo Brkić, bio je precizan i doneo je velika dva gola prednosti svom timu.

Revanš meč je na programu već u sredu u Kruševcu, a početak je takođe u 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter