2
Evropske lige

VAN GAL OPET ŠOKIRA: Junajted nudi krajnje čudnu trampu Bajernu iz Minhena

Objavljeno: 28.05.15 u 13:12

Stručnjak na klupi Mančester Junajteda često ima široj javnosti nerazumne odluke u vezi transfera igrača, pa su mnogi iznenađeni njegovom ponudom minhenskom Bajernu za razmenu dva igrača.

Istina, ne može mu se zameriti, uveo je ove sezone ponovo Mančester Junajted u Ligu šampiona i posle izuzetno lošeg početka sezone, navijači su zadovoljni krajnjim ishodom. I ove godine van Gal će dobiti veliki novac za transfere, ali ipak se odlučio za ovaj poprilično čudan korak.

Naime, Holanđanin je u potrazi za dobrim štoperom ponudio Bajernu iz Minhena razmenu u kojoj bi Dante iz Minhena prešao na ostrvo, tok bi u suprotnom pravcu otišao argentinski virtuoz Anhel di Marija!?

Dante je na stubu srama u Nemačkoj posle nekih partija za Bajern prošlog proleća, priča se da je na prodaju, a i njemu bi odgovaralo da napusti Bundesligu, mada suma koju traži nemački šampion, od 25 miliona evra deluje nestvarno.

Sa druge strane, veruje se da Mančester želi da vrati deo uloženog novca za Argentinca (plaćen 70 miliona evra prošlog leta), a želju za njegovim dovođenjem izrazili su i Pari Ser Žermen.

0
0

2 Komentara

  1. Van Gal nije stvorio nikakvu igru sa veoma kvalitetnim igracima koji su u timu.Nece on nista uraditi sa Mancesterom,kao sto nije nista uradio ni sa Barcelonom.Jedino je dobro igrala reprezentacija Holandije nedavno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter