0
Evropske lige

LUJ VAN GAL: Već sad znam koga želim da dovedem

Objavljeno: 25.05.15 u 08:43

Šef struke Mančester junajteda, Luj Van Gal, nije bio zadovoljan nerešenim rezultatom u poslednjem kollu Premijer lige, kojeg je njegova ekipa ostvarila na gostovanju novom drugoligašu Halu, odigravši samo 0:0.

Srećom po Junajted, taj tim je već bio osigurao četvrtom mesto, pa je rezultat bio u drugom planu jer nije mogao ništa da promeni kada su „Crveni đavoli“ u pitanju.

– Za sada sam razgovarao sa svakim igračem za kojeg sam smatrao da bi nam dobro došao. Međutim transfer period je dug proces. Svestan sam po koje igrače želim da idem i koje igrače želim, ali nikad ne znaš da li će oni na kraju i doći, pošto se tokom transfer perioda svašta događa – kaže holandski stručnjak s klupe Junajteda.

– Ipak, sada želim da se fokusiram na analizu meča a ne svojih odluka vezanih za transfer period. Sve će biti rečeno i javnost će sve saznati na vreme – istakao je Van Gal odgovarajući na pitanje o eventualnom ostanku Falkaa.

On se, potom, osvrnuo i na crveni karton kojeg je zaradio Felaini.

– Žao mi je što klub kao što je Hal Siti mora da ispadne. Međutim, to su stvari koje se viđaju svake godine. Za nas na kraju krajeva ovaj meč nije bio toliko važan, ali je bilo teško igrati protiv tima koji se bori za goli život – smatra iskusni stručnjak.

– Mi se borimo za neki naš san, a oni za goli život. Možda Hal nije imao ni sreće. Viktor Valdes nas je nekoliko puta ostavio u životu sjajnim odbranama. Nismo primili gol, a to je vrlo važno. Felaini je uradio čistu glupost, ali nisam siguran da je za crveni karton. Ne mogu da vidim sve sa klupe, ali sam video da sedam minuta nije bilo igre jer momak nije mogao da ustane – kazao je Van Gal.

– Spreman sam za odmor. Odmah ću otići. Prošlog leta nisam imao nikakav odmor, otišao sam pravo u Mančester i sada sam srećan što konačno mogu da odmorim – rekao je Van Gal.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter