0
Košarka

TURSKO PRVENSTVO: Dabl-dabl učinak Bogdana i Bjelice malo za trijumf Fenera

Objavljeno: 24.05.15 u 20:10

U drugom meču četvrtfinala plej-ofa šampionata Turske, Galatasaraj je na svom parketu posle produžetka savladao Fenerbahče 70:69.

Galata i pored finansijskih problema i malog fonda igrača čini čuda. Van svih očekivanja četa Ergina Atamana je savladala pulene Željka Obradovića košem Gulera u poslednjim sekundama produžetka. Upravo je plejmeker Galatasaraja bio junak utakmice sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije. Jang je ubacio 17 poena, Erceg se zaustavio na devet, a Micov sedam koševa.

Sa druge strane briljirali su Srbi. Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica su „upisali“ dabl-dabl učinak. Bivši košarkaš Partizana je ubacio 13 poena i uhvatio je deset lopti, dok se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde zaustavio na 12 poena i na istom broju skokova.

– Promašili smo mnogo otvorenih šuteva, imali nekoliko loših odluka u napadu. Sada moramo da se koncentrišemo da pobedimo u sredu – rekao je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović posle meča.

Rezultat u seriji je 1:1, a sledeći meč igra se u sredu i domaćin je Fenerbahče.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter