0
Košarka

VTB: CSKA na korak od finala, Teova magična asistencija potez dana (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.15 u 21:02

Košarkaši moskovskog CSKA zabeležili su i drugu pobedu u polufinalu VTB lige pošto su pred svojim navijačima daleko lakše nego u prvom meču savladali Nižnji Novgorod sa 97:77 (23:21, 29:17, 20:15, 25:24).

„Armejci“ su od samog starta nametnuli svoj ritam, u drugoj četvrtini su došli do dvocifrene prednosti, koja je potom samo rasla do maksimalnih +20. Još jednu vrlo dobru partiju pružio je naš Miloš teodosić koji je uz 15 poena (4/7 za dva, 2/4 za tri) imao još i šest asistencija i četiri skoka. Pored toga srpski reprezentativac izveo potez dana pošto je na neverovatan način proigrao Kajla Hajnsa


(Izvor: YouTube/VTBUnitedLeague)

Najefikasniji u redovima CSKA bio je Vims sa 20 poena, a kao i Teodosić po 15 su ubacili Nando de Kolo o Eron Džekson. U redovima gostiju dvocifren učinak su imali samo Terens Kinsi sa 15 i Trej Tompkins sa 14 poena.

Sledeći meč na programu je u sredu 26. maja u NIžnjem Novgorodu. U drugoj polufinalnoj seriji u kojoj se sastaju Himki i Lokomotiva Kubanj posle dva meča rezultat je 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter