0
Evropske lige

KASILJAS OTVORENO: De Hea može slobodno da dođe, ali ja ostajem u Realu!

Objavljeno: 23.05.15 u 15:11

Iako u svojim redovima ima jednog od najbojih golmana na svetu, Real Madrid pokazuje veliku želju da u svoje redove dovede još jednog španskog čuvaramreže Davida de Heu. Zbog toga Iker Kasiljas šalje jasnu poruku.

Sve se češće pominje mogućnost da bi David de Hea mogao da pređe u Real Madrid, čime bi pozicija Ikera Kasiljasa bila dodatno ugrožena, posle ne tako dobrih partija ove sezone. Ipak, i pored svega, Kasiljas ima jasnu poruku svima.

– Neka dođe De Hea, ali ostajem u Realu i naredne sezone. To sa sigurnošću mogu da vam kažem – poručio je prvi golman Reala.

Ipak, i pored toga što je njegova pozicija u Realu ove sezone znatno ugrožena nezadovoljstvom navijača, ali i uprave, iskusni golman se ne boji ovakve konkurencije za mesto na ‘crti’ Reala.

– Voleo bih da ga vidim ovde, u našoj svlačionici. On je fantastičan golman, jedan od najboljih na svetu – rekao je Iker Kasiljas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter