0
Evropske lige

EŠLI JANG: Zaslužili smo pobedu

Objavljeno: 17.05.15 u 20:06

Ekipa Mančester junajteda podelila je bodove sa Arsenalom pošto su dva tima odigrali 1:1 na „Old Trafordu“ u nedelju popodne.

Nakon meča, krilni igrač Mančestera, Ešli Jang, izjavio je da je njegov tim zaslužio sva tri boda u derbiju 37. kola Premijer lige.

– Želeli smo snažno da vratimo noći u kojima se igra Liga šampiona na „Old Traford“. U tome smo i uspeli – kazao je Jang i nastavio:

– Sledeće sezone ćemo istrčati na teren sa jednim jedinim ciljem da ponovo osvojimo Premijer ligu – obećava sjajni drbiler.

Nekadašnji fudbaler Aston Vile zadovoljan je sezonom na individualnom nivou.

– Oduševljen sam sezonom i načinom na koji se ona razvijala za mene na ličnom nivou. Ali, za to nisam zaslužan samo ja. Zaslužni su i moji saigrači – skroman je Ešli Jang.

On je naglasio da je njegov tim na terenu zaslužio ceo plen od sva tri boda.

– Kada se sve sumira, mislim da smo zaslužili da pobedimo Arsenal. Razočarani smo što smo im dopustili da se vrate u meč, ali smo generalno igrali jako dobro – podvukao je Jang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter