0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KADA VUJAS TO KAŽE: Ovi momci imaju nešto neuobičajno…

Objavljeno: 14.05.15 u 19:05

Partizan je na korak do titule, posle dve sušne sezone. Imaće priliku da se već za vikend iz Kragujevca vrati sa vrednim plenom, da upotpuni trofejnu salu na Banjici. Ali, otom-potom. Nisu se još strasti stišale ni posle sinoćnjeg meča.

U poslednje tri utakmice, crno-beli su dve dobii na peterce, a nijedna nije mogla da prođe bez velike drame i velikih preokreta. To kao da je Partizanov stil, a u stvari je odlika mladosti i neiskustva. Kada se čini da imaju sve u svojim rukama, oni prestanu da igraju, kada se pomisli da im spasa nema, oni se vrate iz ‘mrtvih’. Tako je bilo i sa Radničkim na Banjici.

– Ovaj meč je psihološki bio jako težak za nas. Uloga favorita se prebacila u naše dvorište, imali smo pritisak da  moramo da pobedimo na Banjici. To se naročito osetilo u trećoj četvrtini, kada smo jednostvano stali, prestali smo da igramo – kaže Vladimir Vujasinović.

I mnoge iskusnije ekipe ne bi imale snage za preokret, ali to nije slučaj sa klincima sa Banjice.

– Po ko zna koji put su pokazali da imaju nešto neuobičajno. Na 7:5 smo se vartili u igru, izborili peterce, a onda i tu kada je delovalo da je sve pri kraju i rešeno, vratili smo se i preokrenuli. Sad je već 2:0 u seriji za ans, ali nije još sve gotovo. radnički je pokazao da zna da igra, mogu da nas dobiju, pa da se mi opert vratim na Banjicu… 

Mladi Nikola Jakšić smatra da nisu bili opterećeni ulogom favorita.

– Desilo se ono što se uvek dešava i to je odraz naše mladosti. Kada vidimo da ipak možemo da igramo, mi krenemo onda još jače i jače. Padovi nam se dešavaju, ačli proći će i to vremenom, ako ostanemo na okupu – ističe Jakšić.

U četvrtoj seriji peteraca Rističevića je na golu zamenio Slobodan Soro. popoviću nije odbarnio šut,a li jeste vedeti Aleksandru ćiriću, i to glavom, a potom i Srđanu Vuksanoviću.

– Pokazao je zašto je jedan od najboljih golmana na svetu. Doneo nam je pobedu, izvukao nas. dobar smo mi tandem – kaže Rističević. Da nije bilo njegovih odbrana, posebno Miličiću pred sam kraj utakmice, do peeraca ne bi ni došlo…

Svi za jednog, jedan za sve… Do titule…

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter