0
Evropske lige

SERIJA A: Miha pokorio Udine, remi u gradskom derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.15 u 17:32

Fudbaleri Sampdorije pobedili su Udineze u gostima sa ubedljivih 4:1, u 35. kolu italijanske Serije A. Na taj način tim Siniše Mihajlovića dospeo je na peto mesto, koje vodi u Ligu Evrope.

Tim iz Đenove pobedu u Udinama osigurao je tek u drugom poluvremenu. Posle 45 minuta igra vodio je sa 1:0 golom Sorijana u 26. minutu. Isti igrač duplirao je vođstvo u 63. minutu.

Tri gola viška doneo Akva, 10 minuta pre kraja.. Do kraja meča Di Natale je sa penala smanjio u 87. minutu, a Alfred Dankan je u poslednjem minutu postavio konačan rezultat. 

Izvor: rutube: life sport

Atalanta je pobedila Palermo u gostima sa 3:2, napravivši veliki korak ka opstanku. Trenutno ima čak osam više od Kaljarija koji je 18.

Slavili su zahvaljujući golovima Baselija, autogolu Siniše Anđelkovića i Alehandra Gomesa, a na drugoj strani pogodili Vaskez i Rigoni.

Istim rezultatom Sasuolo je slavio protiv Čezene na gostovanju. Gradski derbi Kjeva i Verone završen je bez pobednika – 2:2. Srpski internacionalac Boško Janković odigrao je svih 90 minuta za gostujući tim.

Serija A, 35. kolo:

Kjevo – Verona 2:2
Palermo – Atalanta 2:3
Udineze – Sampdorija 1:4
Čezena – Sausolo 2:3
Empoli – Fiorentina
Parma – Napoli
Lacio – Inter

subota:
Juventus – Kaljari 1:1
Milan – Roma 2:1

ponedeljak:
Đenoa – Torino

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter