0
Evropske lige

LIGA 1: Preokret na Velodromu, Olimpik golovima u završnici savladao Monako (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.15 u 22:59

Crni april došao je glave Olimpiku iz Marseja pošto je tim Marsela Bjelse izgubio sva četiri meča u tom mesecu, ali kako je okrenut list na kalendaru tako su počele da stižu i pobede na Velodrom. Druga uzastopna u šampionatu Francuske zabeležena je večeras u poslednjem meču 36. kola pošto je golovima u poslednjih desetak minuta Olimpik napravio preokret i savladao Monako sa 2:1 (0:1).

Poveli su gosti već u 1. minutu i to golčinom Portugalca Mutinja koji je odapeo sa 25 metara, a Mandanda nije ustigao ni da trepne. Sve do 79. minuta na semaforu je pisalo 0:1, ali su tada na scenu ofanzivni vezisti tima iz Marseja.


(Izvor: dailymotion.com/Gol-Live)

Najpre je Alesandrini asistirao Andreu Aju za izjednačenje, da bi u 87. minutu bio strelac posle dodavanja Pajea.


(Izvor: dailymotion.com/Gol-Live)


(Izvor: dailymotion.com/Gol-Live)

Ova tri boda za Olimpik vrede dvostruko pošto je sada na svega dva boda zaostatka za trećeplasiraniim MOnakom odnosno u poslednja dva kola će se sa večerašnjim rivalom i Sent Etjenom boriti za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su prva dva mesta rezervisali PSŽ i Lion.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter