0
Evropske lige

MANČESTER JUNAJTED ŽELI PONOVO DA TROŠI: Van Gal hoće novog kreatora igre

Objavljeno: 09.05.15 u 11:21

Šef struke Mančester Junajteda, Luj Van Gal tokom prošle sezone potrošio je više 100 miliona evra na angažman adekvatnih pojačanja, ali njegov tim je uspeo tek da izbori (za sada) četvrtu poziciju na tabeli PL.

Upravo zbog toga holandski trener uveren je da bi mu dobro došlo još pojačanja i to nakon što je Memfis Depaj stigao na Old Traford.

– Mančester junajted uvek treba da reaguje kada je to neophodno. On (Kerik) više neće igrati ove sezone – rekao je Van Gal.

– Imamo samo jednog vezistu po desnoj strani. Naša selekcija nije izbalansirana, i želim da popravim to u narednom prelaznom roku – istakao je holandski trener.

– Život se ne završava u 34. godini, ali za profesionalnog fudbalera jeste blizu. Baš zbog toga moram da se izborim za tu poziciju – apostrofirao je Van Gal.

Van Gal naglašava da će angažovanje više igrača značiti povećanje konkurencije u njegovom timu i navodi da će neki fudbaleri možda „potonuti“ pod novonastalim okolnostima u futuru.

– Za neke igrače nije baš tako, to je mnogo pritiska i nekada ne mogu da se nose sa tim. To uvek utiče na njih i nije baš uvek dobro, ali oni i dalje moraju naporno da treniraju – zaključio je Van Gal.

Kao što je poznato, Bajern Minhen je zainteresovan za Di Mariju, pa će možda Argentinac, najskuplje pojačanje Junajteda prošlog leta, završiti van „Teatra Snova„.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter