0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Ninković rasterao ‘golubove’ i približio Partizan tituli (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.15 u 20:55

Fudbaleri Partizana savladali su subotički Spartak u meču 27. kola Jelen Superlige sa 1:0 pogotkom Nikole Ninkovića u 90. minutu, što ih je dodatno približilo osvajanju nove titule prvaka Srbije.

Nakon prilično dosadnog prvog poluvremena u kojem su gosti bili bolji rival, ali njihovi udarci sa distance nisu bili previše opasni po gol Živka Živkovića.

Kako je vreme odmicalo tako jsu crno-beli stezali obruč oko gola Subotičana. U više navrata pokušavao je Nikola Drinčić udarcima iz daljine, rezervista Nemanja Kojić je u tri navrata mogao da bude junak, a da ne bude tragičar pobrinuo se takođe igrač koji je ušao sa klupe – Nikola Ninković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Momak koji je pre samo nekoliko dana u izjavi za ovdašnje medije rekao da se u Srbiji nedovoljno cene njegovi kvaliteti posle izrađene akcije nakon kornera u 90. minutu ćušnuo je loptu u gol Spartaka koji je u sve većem problemu kada je u pitanju opstanak u ligi.


(Izvor: youtube.com/pbogdanovic)

Pre toga bila je i jedna diskutabilna situacija u kaznenom prostoru Subotičana kada je prema mišljenju domaćih igrača lopta pogodila u ruku jednog defanzivca gostiju, ali je u tom trenutku ostala nema pištaljka sudije Mažića.


(Izvor: youtube.com/Relax Brain)

Nakon ovog meča Partizan uz utakmicu više ima čak osam bodova više od Crvene zvezde i teoretski nedostaju mu još samo četiri poena da dođe do 26. titule prvaka Srbije.

Partizan – Spartak 1:0 (0:0)
(Ninković 90)

Stadion: Partizana
Sudija: Milorad Mažić (Vrbas)
Žuti kartoni: Bandalovski (Partizan) – Jočić (Spartak)

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Balažic, Ilić Branko, Drinčić, Babović (Ninković 73), Brašanac, Živković Andrija, Šaponjić (Kojić 60), Grbić (Saša Ilić 56).

Spartak:
Mirković, Jočić, Kovačević, Torbica, Milošević, Antonić, Maksimović, Ilić (Jondić 64), Farkaš, Mrkela (Lukić 73), Ivanović (Dukić 66).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter