1
Evropske lige

PRAVO POJAČANJE: Di Marija po meri Bajerna

Objavljeno: 08.05.15 u 10:21

Nekadašnji reprezentativac Nemačke, Ditmar Haman, smatra da bi ofanzivac Mančester junajteda, Anhel Di Marija, bio pravo pojačanje za Bajern Minhen.

Novi-stari šampion Bundeslige namerava da osveži redove ovog leta, a jedna od meta ovog kluba mogao bi da bude upravo često kritikovani fudbaler Junajteda.

Di Marija nikoga nije impresionirao u taboru „Crvenih đavola„, iako je klub na njegov angažman potrošio, po određenim procenama, i 80 miliona evra.

Uprkos svemu tome, Ditmar Haman veruje u fudbalsko znanje Argentinca i smatra da bi mogao da se angažuje za mnogo manje novca od one sume za koju ga je pazario Junajted.

– Di Marija bi bio pravo pojačanje po meri Bajerna – smatra Haman.

– Jasno je da je taj igrač košta Mančester junajted mnogo novca, ali on nije bio u stanju da opravda visoka očekivanja – istakao je Haman.

Di Marija je upisao 26 mečeva u Premijer ligi ove sezone i postigao je tek tri gola uz 10 asistencija. On ima ugovor sa Mančester junajtedom do 2019. godine, ali Luj Van Gal je rekao da neće praviti problem Di Mariji da napusti klub.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter