1
Evropske lige

CENA PRAVA SITNICA: Mančester Junajted doveo novog napadača za 30 miliona evra!

Objavljeno: 07.05.15 u 16:11

Mančester Junajter prethodnog leta potrošio je velike sume novca na dovođenje adekvatnih pojačanja kako bi se vratio u Ligu šampiona, a sada, kada su nadomak ostvarenja tog cilja, okrenuli su se dovođenju novih igrača. Verovatno prvi u nizu biće Holanđanin Memfis Depaj, koji je PSV-u plaćen 30.000.000 evra!

Doskorašnji napadač novog holandskog šampiona paraf na ugovor sa ‘Đavolima’ staviće po obavljanju medicinskih pregleda na ‘Old trafordu’, ali je već sada izvesno da će mladi fudbaler od leta biti u timu Luja van Hala.

Memfis Depaj je u PSV-u igrao na poziciji napadača i ove sezone je na 38 utakmica za tim iz Ajndhovena postigao 27 golova, a u prvenstvu Holandije je imao učinak od 21 gola na 28 odigranih mečeva. Iz novog holandskog prvaka ne skrivaju zadovoljstvo obavljenim poslom.

– Veoma smo ponosni zbog transfera Depaja. Memfis je prošao kompletnu našu omladinsku školu, a stigao je do važne uloge u nacionalnom timu. Izgubićemo važnog igrača, ali prelazak u Junajted je velika stvar za fudbalera, ali i za klub – rekao je sportski direktor PSV-a Marsel Brands za klupski sajt.

Depaj, je nastupao za sve starosne kategorije holandskih selekcija, a za A reprezentaciju u 15 navrata, postigavši pritom i dva gola, oba na Mundijalu – Australiji i Čileu. Zanimljivo, iako je po vokaciji napadač, na Svetskom prvenstvu u Brazilu je za nacionalni tim nastupao u veznom redu.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter