0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REZULTAT U DRUGOM PLANU: Zvezdaši obradovali navijače na KiM (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 04.05.15 u 20:11

FK Crvena Zvezda savladala je na gostovanju lokalni klub iz Gračanice sa 4:0, prenosi radio KiM. Utakmica je odigrana pred nekoliko hiljada ljudi, a atmosfera na sportskom komplesku „Dragan Džajić“ u Gračanici je bila izuzetna.

Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Nemanja Ivanović koji je načeo mrežu domaćeg tima u 22. minutu. Nešto kasnije postigao je i drugi gol, a u samoj završnici prvog poluvremena rezultat je na 3:0 povećao je Nenad Gavrić. Poslednji gol u ovom meču postigao je u 50 minutu igre Lazar Trifunčić.

Nakon utakmice najvatreniji navijači su istrčali na teren, kako bi od fudbalera Crvene Zvezde dobili dresove svojih ljubimaca.

Rezultat je mogao da bude i veći u korist Crvene Zvezde da golman domaćeg tima Andrija Jovanović nije branio odlično i u više navrata atraktivnim odbranama spasavao svoj gol. Atmosfera na stadionu je bila odlična, skandiralo se i pevale su se navijačke pesme. Početkom drugog poluvremena najvatreniji navijači beogradske ekipe priredili su bakljadu.

Publika u Gračanici nije zaboravila stradalog Dimitrija Popovića, mladog fudbalera iz ovog mesta koji je ubijen 2005. godne. Navijači su skandirali i stradalom navijaču Crvene Zvezde Marku Ivkoviću koji je izboden nožem ispred hale u Instanbulu tokom košarkaškog meča Crvena Zvezda – Galatasaraj.

Procenjuje se da na stadionu u Gračanici bilo preko 3.500 ljudi. Pored medicinskih ekipa, prisutni su bili i pripadnici kosovske policije. Utakmica je završena bez ikakvih incidenata.

Predsednik FK Crvena Zvezda Svetozar Mijailović ocenio je pre utakmice da „rezultat meča uopšte nije bitan, da je važna da Zvezda igra punim srcem za svoje navijače iz Gračanice i okoline“.

I počasni predsednik kluba Dragan Džajić je istakao važnost dolaska fudbalera Crvene Zvezde uz poruku da „ovo nije poslednji dolazak“.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović objasnio je da su u Gračanicu stigli fudbaleri koji juče nisu nastupili u prenstvenom meču sa Radom koji je Zvezda dobila rezultatom 2:0.

Navijači Crvene zvezde iz Gračanice i okolnih mesta priredili su zanimljiv doček svojim ljubimcima koji su iskoristili priliku da posete i jedan od naših najstarijih manastira.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter