0
Evropske lige

PRIMERA: Almerija iščupala važan bod protiv Selte (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.15 u 22:50

Za kraj 35. kola Primere ostavljen je duel Almerije i Selte koji je završen podelom bodova pošto pobednika nije bilo – 2:2 (0:2).

Imao je gostujući tim veliku prednost posle prvih 45 minuta pošto su Nolito i Santa Mina pogađali mrežu domaćina u 17. odnosno 39. minutu, ali na kraju ipak nije uspeo da osvoji ceo plen. Najpre je Bifuma na startu drugog dela smanjio zaostatak Almerije, da bi Zongo u 68. na asistenciju Hemeda materijalizovao prednost igrača više posle isključenja Kabrala u 54. minutu. Nemanja Radoja zbog povrede nije bio u timu Selte.

Almerija na tri kola pre kraja prvenstva ima samo dva boda više od Deportiva koji je prvi ispod crte odnosno četiri više od Granade koji će joj uz Eibar biti konkurenti u borbi za opstanak. Selta je u sredini tabela bez prevelikih ambicija ka vrhu odnosno opasnosti od ekipa sa dna tabele.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter