0
Fudbal

FRANCUSKE SOBARICE: Olić nije znao da su zabranjeni ustački pokliči

Objavljeno: 30.04.15 u 23:46

Jedan od najboljih hrvatskih igrača u poslednjih desetak godina Ivica Olić dao je začućujuću izjavu za zagrebački Večernji list rekavši da nije znao da je poziv „Za dom spremni“ zabranjen.

– Nisam znao da je taj poklič zabranjen sve dok Džo Šimunić zbog toga nije kažnjen. Međutim, ako su pravila takva, onda apelujem na navijače da to više ne viču na utakmicama reprezentacije jer bi kazna UEFA mogla da bude rigorozna. Ali ne znam kako je to moguće iskontrolisatui, ne možemo svima njima da stavimo flaster na usta, rekao je Olić.

Olić je dodatno uaprepašćen činjenicom da je tokom svojih više od 100 nastupa gotovo uvek sa tribina čuo slične parole pa Fudbalski savez Hrvatske zbog toga nije kažnjavan. U međuvremenu UEFA je odlučila da bude rigoroznija pa je zbog ustaškog pozdrava Hrvatima naredila na predstojeći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraju pred praznim tribinama, tako će Italijani u junu igrati na praznom Poljudu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter